МАКАРОНИ Farfalle З СВИННИМ РУЛЕТОМ ТА САЛАТОМ З КАПУСТИ І РІЗНИМИ СОУСАМИ

Макарони Farfalle - це звичайні макаронні метелики. Краще купувати із твердих сортів пшениці. Приготуйте їх з тертим сиром та грибами, оформіть свіжим салатом з капусти, моркви, маринованого огірка та зелені, і подайте з свинним рулетом та різними соусами - чим не святкова страва?!
Як приготувати СВИННИЙ РУЛЕТ З ОВОЧАМИ ТА ТИМ'ЯНОМ ПО-ЗИМОВОМУ - є окрема покрокова публікація, переходьте на 
https://lovelycookinghome.blogspot.com/2018/03/blog-post_86.html

Соуси - бальзамічний (темний) і власний на основі сметани та гірчиці (рецепт по ссилці СВИННИЙ РУЛЕТ З ОВОЧАМИ ТА ТИМ'ЯНОМ ПО-ЗИМОВОМУ). Ними прикрашена тарілка для подачі.

Відварити в підсоленій воді макарони, злити на друшлак (сито), промити холодною водою. На розігрій сковорідці піджарити дрібно нарізані кілька шампіньйонів (пів цибулини ще можна додати). Додати макарони і добре розігріти, перемішуючи. Присипати натертим твердим сиром. 
Приготувати салат зі свіжої капусти, моркви, жовтого перцю, маринованого огірка та зелені. Заправити сіллю, перцем, олією і трішки оцтом (краще бальзамічним).

Сформувати все на тарілці і відразу подавати. Смачно - нереально! Спробуйте обов'язково, всім сподобається!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

Торт "НАПОЛЕОН" з мандариновим кремом, горіхами та кленовим сиропом (власний рецепт)