Пиріг "СЕРЦЕ З ВАНІЛЬНИМ КРЕМОМ"
Хочу поділитись переробленим рецептом з книги





ТАКЕ "СЕРЦЕ"

Для тіста:
120 мл молока (домашнього)
30 г масла (велика ст.л.)
1 яйце
30 г цукру
дрібка солі
0,5 пакетика сухих дріжджів
300 г борошна "Екстра" ( в мене трішки більше пішло)
ванілін чи 0,5 пакетика ванільного цукру.
120 мл молока (домашнього)
30 г масла (велика ст.л.)
1 яйце
30 г цукру
дрібка солі
0,5 пакетика сухих дріжджів
300 г борошна "Екстра" ( в мене трішки більше пішло)
ванілін чи 0,5 пакетика ванільного цукру.
Присипка:
40 г мякого масла
40 г цукру
80 г борошна.
40 г мякого масла
40 г цукру
80 г борошна.
Для начинки:
2 ст.л цукру
ванілін чи 0,5 пакетика ванільного цукру
250 г готового ванільного крему
200 мл збитих вершків
(я використовувала ще ягідки суниці з варення поверх крему).
2 ст.л цукру
ванілін чи 0,5 пакетика ванільного цукру
250 г готового ванільного крему
200 мл збитих вершків
(я використовувала ще ягідки суниці з варення поверх крему).
Додатково:
форма для випічки у формі серця d 26 см (у мене була на 20 см)
цукрова пудра.
форма для випічки у формі серця d 26 см (у мене була на 20 см)
цукрова пудра.
2. Тим часом приготувати присипку: змішати масло з цукром, додати борошно, перетерти до стану крихт і поставити в холодильник на 30 хв.
4. Руками розприділити тісто по формі, злегка прижимаючи.
5. Зверху посипати присипкою-крихтами. Залишити пиріг в теплому місці на 30 хв ( у мене було на дечкові при відкритій розігріваючій духовці).
6. Випікати в розігрітій духовці при 220С хв 20-25 хв (я пекла при 175С до сухої палички і рум'яної присипки). Викласти із форми і охолодити на решітці, не перевертати, щоб поситка не обсипалась.
7. Розрізати охолоджений пиріг гострим ножем на 2 коржі по горизонталі.
8. Збити добре з цукром вершки. Акуратно перемішати з ванільним кремом. (За рецептом в книзі додававсь ще закріплювач для вершків в крем.)
9. Викласти крем-начинку на нижній корж (я використовувала насадку і кондитерський мушок, але не обов'язково). Я додатково посипала ще ягідками суниці з варення. Накрити другим коржем, не прижимати.
Для подачі можна присипати цукровою пудрою.
Публікація на моїй сторінці була 11 лютого https://www.facebook.com/decorfototort/posts/1791269484510036
Коментарі
Дописати коментар