Мусовий торт "Три в одному"






Якось це був мій перший мусовий торт!
😄Начитавшись кілька рецептів, надивившись пару відео - отримала натхнення на створення ось такого тортика. Назвала його поки що "Три в одному", - тут шоколадний бісквіт, малинове конфі і вершковий мус (все що подобається). В розрізі якраз видно. Зверху дзеркальна глазур на інвертному сиропі (теж сама приготувала). Прикрасила за власним бажанням - харчові квіти фіалки (привезені з Італії, купувала), ягідки малини, шоколад та поламані домашні безе...

Процес декорування цього тортика від заливки глазуррю і до розрізу опубліковано на моєму каналі в youtube, ось ссилочка https://www.youtube.com/watch?v=506JJ2RRo0Y . 

На жаль, в точності по грамах рецепт не можу передати, так як готувала вже трішки давненько. Головне мати готовий бісквітний корж, зробити ягідну прослойку (і тримати її в замороженому вигляді), обрати і приготувати мус на основі вершків, білого шоколаду, йогурту, наприклад, та НЕ БОЯТИСЬ і приготувати власну дзеркальну глазур. 
Дивитись, як вона покриває рівномірним шаром мусовий торт - це щось!


В загальному мені, а ще більше дітям і чоловікові, дуже сподобався! Смак не порівняти з будь-який іншим, привичним тортом!!! Ось чому такі торти було прийнято подавати на трапезу самим королям кілька століть тому...


Пост про цей тортик був ще 25 жовтня 2017 р. https://www.facebook.com/decorfototort/posts/1749754781994840




Не могла втриматись, і сфотографувалась з цим мусовим тортиком




Планую пізніше робити свій відео-МК по приготуванню такого подібного тортику. Літо ще все попереду. А там скільки буде ягід, фруктів та різних ідей...







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

ТОРТ З НАЛИСНИКІВ (млинцевий торт) З ВАНІЛЬНИМ ТВОРОЖНО-ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ ТА ПОЛУНИЧНОЮ І СМОРОДИНОВОЮ ПРОСЛОЙКОЮ