КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати



Якось купила собі журнал "Это вкусно!" № 5, 2017. Найбільше сподобавсь рецепт "Куриные котлеты с укропом". Тим більше всі складові в мене тоді були вдома. Приїхавши з дітьми додому, відразу почала готувати вечерю з цими котлетками.

Інгредієнти для курячих котлеток:
600 г курячого фаршу (я перекрутила кілька філе)
великий пучок кріпу
1 цибулина
1 яйце
3 зубці часнику
4 ст. л. сметани
3 ст. л. панірувальних сухарів
сіль та перець
рослинна олія для жарки.
1. Почистити цибулю та натерти на крупній тертці (я використала блендер, щоб було швидше і менше довелось пускати сльози). Кріп дрібно порізати, часник пропустити через прес. В великій мисці все перемішати, посолити-поперчити за смаком і залишити на 15 хв. (для набухання сухарів).
2. Фарш ще раз перемішати. Сформувати котлетки, при необхідності можна змочувати руки у холодній воді. 
3. Сковорідку розігріти із невеликою кількістю олії. Котлетки обжарювати з двох сторін на невеликому вогні до рум'яної скоринки.  Я використовувала сковорідку-гриль (мій чоловік просто обожнює ці полосочки:)). 
4. При необхідності, якщо раптом будуть котлетки в серединці сирими, можна перекласти в керамічну посудину і протушити в розігрітій духовці.
На вечерю до цих котлет вирішила відварити рис, зробити салат з огірка та зелені, соус на основі червоного перцю та базиліку, а також улюблений вигляд у приготуванні яєць - яйце-бенедикт.





Ось так сформувала на тарілці і подала до столу кожному по порції. Всі були задоволені! А дітям, звісно ж, котлетки найбільше сподобались!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

ТОРТ З НАЛИСНИКІВ (млинцевий торт) З ВАНІЛЬНИМ ТВОРОЖНО-ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ ТА ПОЛУНИЧНОЮ І СМОРОДИНОВОЮ ПРОСЛОЙКОЮ