ГРУШІ, ЗАПЕЧЕНІ В ЛИСТКОВОМУ ТІСТІ (власний рецепт)

І буде сніг вдома!..

Саме так я написала на своїй сторінці у ФБ 26 грудня 2017 р., коли був передноворічний настрій, а сніг ніяк не йшов!
https://www.facebook.com/decorfototort/posts/1772222706414714

ЗАПЕЧЕНІ ГРУШІ В ЛИСТКОВОМУ ТІСТІ
Інгрідієнти:
- груші (великі та солодкі, помити та висушити)
- листкове тісто (полосками шириною біля 2 см обмотати груші по спіралі до плодоніжки)
- жовток ячний (змастити силіконовим пензликом верх тіста на грушах).

Випекти при 170-180 градусах в духовці. На готовність груші провіряти дерев'яною шпажкою. Присипати через ситечко цукровою пудрою!
Як швидко і просто, правда?! А як смачно!!!






Пам'ятаю, діти відразу взяли собі по грушці. А чоловік мій щось там вагався. Потім вирішив спробувати. Ну, думаю, зараз тісто з'їсть з чаєм, як завжди, і на цьому все... Пішла собі на кухню. Потім приходить до мене мій і каже: "Представляєш, я цілу грушку з'їв!". Я усміхнулась, а в думках: "От перебірчивий!"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

Торт "НАПОЛЕОН" з мандариновим кремом, горіхами та кленовим сиропом (власний рецепт)