Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

Такі бутерброди готуються дуже легко та абсолютно з доступних продуктів. Підійдуть як для святкового, так і буденного столу!


Інгредієнти (як для бутербродів на фото):
- темний хліб типу бородинського (на фото бородинський з насінням соняшника)
- крем-сир (продається готовий в маленьких упаковочках)
- тунець консервований
- пір'я зеленої цибулі.
З баночки тунця злити рідину (відцідити). Кожну скипку хліба розрізати по діаготалі і намазати крем-сиром. Викласти по столовій ложці шматочки тунця і посипати порізаною зеленою цибулею.


  • Спробуйте крем-сир замінити збитим блендером солоним творогом, або плавленим сиром. А зелене пір'я цибулі кінзою, наприклад. Варіантів безліч. Експерементуйте! (Це мій власний варіант приготування бутербродів з тунцем.)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

Торт "НАПОЛЕОН" з мандариновим кремом, горіхами та кленовим сиропом (власний рецепт)