Бульйон з українськими пельменями


Всі чоловіки люблять пельмені, це знає кожна жінка! А от мій їх полюбляє обов'язково з бульйоном!:)))

Я не буду розписувати як готувати пельмені, місити тісто на них (яйце, сіль, склянка води, борошно, можна ложку ще сметани), який краще взяти  (фарш завжди роблю свій). Це загальновідомий рецепт! Яйщо бажаєте фоторецепт чи відео, то пишіть в коментах під фото

Повторюсь, що фарш зготувала вдома. Тут у мене фарш зі свинини з натертої на тертці сирої цибулини. Посолила, поперчила і для різнобарв'я вирішила ще додати дрібно-нарізаного кріпу і листочки тим'яну. В бульйон при варінні пельменів теж додала гілочку тим'яну. 
Експеримент вдався - пельмені з бульйоном були дуже смачними!

Пельмені  ручної ліпки з грибами в бульйоні посипала натертим пармезаном. Ще додала пластинки притушкованих грибів і порізану зелень (кріп). 
Через нотки тим'яну вийшло дуже смачно і трохи незвично (він додав цікавого аромату, який збуджував апетит ще більше)!!!

Спробуйте, експериментуйте зі смаками-відтінками і обов'язково діліться в коментарях своїми враженнями!!!


На своїй сторінці у ФБ теж викладала https://www.facebook.com/decorfototort/posts/1760177464285905

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

ТОРТ З НАЛИСНИКІВ (млинцевий торт) З ВАНІЛЬНИМ ТВОРОЖНО-ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ ТА ПОЛУНИЧНОЮ І СМОРОДИНОВОЮ ПРОСЛОЙКОЮ