Італійський суп з овочами та базиліком

 
Те що треба після довгих та "ситних" святкувать!☺️



Рецепт підгледіла в книзі "Вкустная постная кухня. Горячие блюда". Але ділюсь власним варіантом приготування!

P.S. "Можна піджарити, щоб не пропадали, шматочки бекону, грудинки, різноманітних сосисок-ковбасок тощо - вийде дуже смачно! Далі готувати за рецептом. Тоді замість овочевого бульйону можна взяти звичайну воду."







Інгредієнти:
квасоля червона - 200 г
горошок зелений (в мене був свіжоморожений) - 180 г
морква - 2 шт. тоненькі (100 г)
рис (промитий) - 70 г
корінь селери - 80 г
цибуля - 1 шт. середнього розміру
томатна паста - 1 ст.л.
олія - 3-4 ст. л.
овочевий бульйон - 1,7 л
твердий сир -20 г
помідор - нарізаних кілька кілець
часник - 2 зубчики
зелень - 20-25 г
лавровий лист - 2 шт.
сіль-перець за смаком.

Квасолю заливаємо кип'ятком на 3 години. Воду зцідити і відварити. Нарізаємо овочі: цибулю - маленькими кубиками, часник - тонкими пластинками, корінь селери - дрібно, морква - тоненькими кружечками. Цибулю і часник піджарити в олії, додати корінь селери і моркву. Перемішати і тушкувати до м'якості (готую все відразу в одній каструлі). Додати гарячий бульйон, томатну пасту, квасолю, горох, рис та спеції. Варити до того часу, допоки овочі не стануть м'якими і рис звариться.
До столу супчик подавати гарячим, присипавши друбнонарізаною зеленню (в мене зелені пір'я цибулі та базилік) та тертим твердим сиром. Прикрасити нарізаним помідором та оливками. Смачного!


Ще кілька фото італійського супчика






Додатково на фото - гріссіні з сіллю (італійські хлібні палички).









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бутерброди з тунцем та свіжої цибулі

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З КРОПОМ. З чим можна приготувати і як подати

Торт "НАПОЛЕОН" з мандариновим кремом, горіхами та кленовим сиропом (власний рецепт)